Ik heb een vaste verplaatsingskost van €5 + € 1.5 per km volgens google maps snelste route. (vb. u woont op 3 km = €5 + 3 x €1.5 = €9,50 totale verplaatsingskost om aan huis te komen.)
Ik kom langs in Sleidinge, Evergem, Kluizen, Belzele, Kerkbrugge, Doornzele, Lievegem,... Als jouw woonplaats hier net niet binnen valt of je bent niet zeker, neem dan gerust contact op. Dan bekijken we wat mogelijk is.
Ja, dit kan. het enige wat moet gebeuren is een afspraak maken en je kan je fiets komen aanbieden, na herstelling zal ik je verwittigen en kan je de fiets terug ophalen.
Ik doe algemeen onderhoud en reparaties van kinderfietsen, elektrische fietsen (uitzonderingen met sommige achterwiel motors), stadsfietsen, plooifietsen, mountainbikes, racefietsen… van alle merken. Indien je twijfelt, aarzel niet om me te contacteren.
De prijs bestaat uit 3 onderdelen: de verplaatsingskost, prijs van de tijd van de werkzaamheden en de prijs van eventuele onderdelen. Er kan vooraf een richtprijs gegeven worden, maar deze kan nog wijzigen indien blijkt dat er meerdere zaken vervangen moeten worden.
Betalen kan cash, via Payconiq of via overschrijving
Je kan me bereiken van maandagmorgen tot zondagavond tussen 6 uur en 24 uur
Nee, op dit moment bieden we alleen ruimte voor fietsen die momenteel in reparatie zijn. Het spijt me voor het ongemak. Daarnaast wil ik u eraan herinneren dat indien uw fiets hersteld is en niet binnen 7 dagen wordt opgehaald, wij een stallingskost van 1 euro per dag in rekening brengen. Als er echter sprake is van bv. medische redenen die het onmogelijk maken om de fiets binnen de gestelde termijn op te halen, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen om een passende regeling te treffen.
Open chat
Hulp nodig?
Hallo!
Heeft u hulp nodig?