Aan huis herstelling van de fiets!

Vind je het ook zo vervelend om je kapotte fiets naar de fietsenmaker te brengen? Want hoe geraak je terug thuis? En vooral: hoe lang moet je je fiets dan missen?

Met een mobiele fietshersteller heb je daar allemaal geen last van. Ik kom aan huis, op afspraak, en herstel ter plaatse je fiets! Je kan uiteraard ook op je werk afspreken of waar je maar wilt!
Alle kleine herstellingen zoals remmen nazien / vervangen, herstellen van binnen en buitenbanden,…zal ik allemaal ter plaatse uitvoeren. Bij grotere herstellingen en onderhoud van fietsen, kom ik de fiets ophalen en breng ik hem terug, en dit berekend vanaf onze vestiging. Je zal ook nog steeds de kans hebben om zelf je fiets aan te bieden.

Vergeet niet dat Speedy’s fietsen enkel en uitsluitend op afspraak werkt!

Indien mogelijk, kan je gratis, een fiets van Speedy’s Fietsen gebruiken tijdens de herstelperiode.

Prijzen:

Ik heb een vaste verplaatsingskost van €5 + € 1.5 per km volgens google maps snelste route. (vb. u woont op 3 km = €5 + 3 x €1.5 = €9,50 totale verplaatsingskost om aan huis te komen.) Voor een herstelling op locatie rekenen we een minimum kost van € 13,50 (tarief € 4,50 per/5min) , exclusief verplaatsingskost. Na 20u tot 06u is het tarief x 1.5, Op zondag en feestdagen is het tarief x2.

Speedy’s Fietsen werkt met een uurtarief, en daarnaast betaal je de prijs voor de te vervangen onderdelen. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Bij Speedy’s Fietsen kan je Cash, Bancontact App of met Payconiq betalen. Speedy’s Fietsen verkoopt ook nieuwe fietsen van bv het merk Flanders, Giant, Huyser, Qwic, O2 Feel, Olmo, BH.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo!
Heeft u hulp nodig?